StatusbesiktningBehöver du hjälp med statusbesiktning? 

Jag heter Jörgen Brädde och har över 10 års branscherfarenhet och är certifierad överlåtelsebesiktningsman via RI.SE och av SBR godkänd besiktningsman (entreprenad och överlåtelse).

Statusbesiktning fastighet Halmstad – Bra pris på statusbesiktning av hus & fastighet genomförd av behörig och oberoende besiktningsman från JB Konsult AB i Halmstad

Jag utför statusbesiktningar av vitt skilda karaktär och omfattning.

Ibland så vill man kanske bara ha en allmän kontroll av sitt hus eller delar av byggnaden. Vill du skräddarsy en kontroll så hjälper jag dig gärna med det också.


Kanske går man som förening i tankar kring att installera solceller? Då är det klokt att kontrollera taket för rätt förutsättningar. Ibland vill man ha en generell bedömning av fastighetens skick, ibland vill man bara kolla över badrummen etc. I stort sett vad än det gäller kan vi hjälpa er med just det ni behöver.

Vid statusbesiktning av villor och flerbostadshus ingår förutom en grundlig byggteknisk okulär kontroll, fuktmätning och fuktindikering i konstruktioner som bedöms vara relevanta.

Resultatet redovisas sedan i ett protokoll som erhålls senast 48 timmar efter inspektionstillfället.


JB KONSULT & KONSTRUKTION


Kontakta mig idag för kostnadsfri offert.

JÖRGEN BRÄDDE