Vilken husbesiktning passat dig? 

Jag är certifierad besiktningsman med 10 års gedigen branscherfarenhet och utför i huvudsak tre olika typer av husbesiktningar.  Ska du köpa eller sälja ett hus? Vill du kontrollera kvalitén på en renovering? Har du precis byggt ett nytt hus? Jag kan i de flesta fall anpassa husbesiktningarna utifrån ditt specifika behov.


Kontakta gärna mig om du behöver hjälp med husbesiktning, går i tankar att köppa eller sälja hus, eller helt enkelt bara vill veta den byggnadstekniska statusen på den fastighet du äger idag. Nedan hittar du de vanligaste besiktningarna jag kan hjälpa dig med. 

Överlåtelsebesiktning

Överlåtelsebesiktning i Halmstad & Halland - JB Konsult & Konstruktion AB

När jag gör en överlåtelse-besiktning hjälper jag dig med delar av undersökningsplikten.


Är du säljare redovisar du byggnadens status och skick och minskar därmed risken för tvist.


Statusbesiktning

Statusbesiktning av hus, villa i Halmstad & Halland - JB Konsult & Konstruktion  AB

Jag utför statusbesiktningar av vitt skilda karaktär och omfattning.

Ibland så vill man kanske bara ha en allmän kontroll av sitt hus eller delar av byggnaden. Vill du skräddarsy en kontroll så hjälper jag dig gärna med det också.

Lägenhetsbesiktning

Lägenhetsbesiktningar i Halmstad & Halland - JB Konsult & Konstruktion AB

Lägenhetsbesiktningar skiljer sig något åt från övriga besiktningar då det oftast är bostadsrätts-föreningen som ansvarar för exteriöra byggnadsdelar. Eventuella fel och brister sammanställs sedan i ett protokoll som vanligtvis erhålls samma dag.

Jag heter Jörgen Brädde och är certifierad besiktningsman bl.a  genom KIWA, certifierad överlåtelsebesiktningsman via RI.SE och av SBR godkänd besiktningsman (entreprenad och överlåtelse).

Hjälp med husbesiktning för hus eller villa i Halmstad eller Halland? Husbesiktningar till bra pris av SBR-godkänd besiktningsman med 10 års branschvana JB Konsult i Halmstad