Jag heter Jörgen Brädde och driver JB Konsult & Konstruktion AB.  Jag har mer än  års branschspecifik erfarenhet, certifierad genom bl.a KIWA, certifierad överlåtelsebesiktningsman via RI.SE och av SBR godkänd besiktningsman (entreprenad och överlåtelse).


Kontakta gärna mig om du behöver hjälp med energideklaration, går i tankar att köpa eller sälja hus, eller helt enkelt bara vill veta den byggnadstekniska statusen på den fastighet du äger idag. Nedan hittar du de olika besiktningar jag kan hjälpa dig med. 

JÖRGEN BRÄDDE

Det här kan jag hjälpa dig med!

Energibesiktning och energideklaration


En energideklarationen hjälper dig att se hur mycket energi som går åt i hus när det används. Energideklarationen är bland annat till för den som ska köpa eller hyra en bostad men även den som bygger nytt behöver upprätta en energideklaration.

Statusbesiktning


Jag utför statusbesiktningar av vitt skilda karaktär och omfattning.

Ibland så vill man kanske bara ha en allmän kontroll av sitt hus eller delar av byggnaden. Vill du skräddarsy en kontroll så hjälper jag dig gärna med det också.

Överlåtelsebesiktning


När jag gör en överlåtelsebesiktning hjälper jag dig med delar av undersökningsplikten.


Är du säljare redovisar du byggnadens status och skick och minskar därmed risken för tvist.

Lägenhetsbesiktning


Lägenhetsbesiktningar påminner ganska mycket om de övriga besiktningar. Oftast är det dock bostadsrättsföreningen som ansvarar för exteriöra byggnadsdelar. Eventuella interiöra fel och brister sammanställs sedan i ett protokoll som vanligtvis erhålls samma dag.


JB KONSULT & KONSTRUKTION


Kontakta mig idag för kostnadsfri offert.

JÖRGEN BRÄDDE